Полузащитникът на Челси Кристиан Пулишич остава извън терена и евентуалните

...
Полузащитникът на Челси Кристиан Пулишич остава извън терена и евентуалните
Коментари Харесай

Франк Лампард не знае кога Пулишич ще е готов за игра

Полузащитникът на Челси Кристиан Пулишич остава отвън терена и възможните периоди за неговото връщане в игра за момента са неразбираеми. 21-годишният американец не е играл от 1-и януари, защото има проблем с мускул от адукторите.

" Планираното време от нашите лекари е по-малко, в сравнение с съгласно мене ще отнеме. Когато бях футболист имах безусловно същата травма в междинната част на аддукторния мускул и бях отвън игра за 3 месеца. Най-лошата травма, която съм имал в кариерата си. Така че знам защо става въпрос и му съчувствам, сподели мениджърът на “Сините от Лондон” Франк Лампард преди мача с Борнемут. Той назова казуса " деликантна травма ".

" Да, уповавам се да се върне оптимално бързо, само че като знам спецификата на контузията, нямам точни упования ".

Привлечен от Борусия (Дортмунд) предходната година за 64 милиона евро, за момента Пулишич има 5 гола в 16 мача за Челси.

По мотив мача с Борнемут някогашният полузащитник съобщи, че се надява играчите му да показват добра реакция след тежкото проваляне с с 0:3 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига.

" На тренировките тези дни видях добра реакция, само че в този момент желая да я видя и в мача на следващия ден. Мисля, че провалянето беше един добър урок за всички в тима. Мачът с Байерн беше тежък, само че последното ни показване в Премиър лийг - успеха над Тотнъм с 2:1, беше добро”, сподели още Лампард.

Тами Ейбрахам и халфът Н’Голо Канте отпадат поради контузии, както и Пулишич. Но пък в тима се завръща Рубен Лофтъс-Чийк, който е подготвен след разкъсан ахилес от месец май.
Премиър лийг 28 кръг, събота 29 февруари  Борнемут 17:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР