Полузащитникът на Челси Жоржиньо не смята, че е трябвало да

...
Полузащитникът на Челси Жоржиньо не смята, че е трябвало да
Коментари Харесай

Жоржиньо коментира спорната ситуация

Полузащитникът на Челси Жоржиньо не счита, че е трябвало да бъде изпъден за нарушаването си против Матео Гендузи по време на дуела против Арсенал от Премиър лийг. В 76-ата минута, откакто към този момент имаше един жълт картон, някогашният футболист на Наполи задържа в тил халфа на противника, само че арбитърът Крейг Поулсън не го предизвести публично.
 Съдията и вратарят разрешиха на Челси да скапе домакинския дебют на Артета в Арсенал (видео)
“Аз нямам виновност в тази ситуация. Контактът във футбола е нещо обикновено. Това си беше фаул, само че нищо повече от това”, съобщи Жоржиньо незабавно след последния съдийски сигнал на дербито, извоювано от неговия отбор с 2:1.

Jorginho on if he should have been sent off

" It was not a foul " pic.twitter.com/nHkmmWFQw1
— Football Daily (@footballdaily) December 29, 2019
Този миг от борбата беше значим, тъй като седем минути по-късно тъкмо Жоржиньо изравни, а по-късно Тами Ейбрахам вкара победния гол.

Роденият в Бразилия състезател не беше измежду титулярите на “Емиратс”, само че влезе още преди паузата, защото Арсенал доминираше тотално.

“Този човек (б.р. - Жоржиньо) се появи в игра и всичко се промени тотално, като топката към този момент беше зас. Браво на него”, съобщи Ейбрахам по адрес на своя съотборник.

Премиър лийг 20 кръг, неделя 29 декември  Арсенал 1:2краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР