Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам заяви, че е щастлив

...
Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам заяви, че е щастлив
Коментари Харесай

Белингам: Всички трябва да сме на максимум срещу Манчестър Сити, иначе ще ни разкъсат

Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам съобщи, че е благополучен в тима и би било неуважително да гледа към бъдещето оттатък контракта си с немския клуб. Белингам и съотборниците му гостуват довечера в Англия на Манчестър Сити в дуел от груповата фаза на Шампионската лига. 

„ Важно е всички да играем на максимума, без значение дали владеем топката, или не, другояче ще ни раздерат “, разяснява британският национал. „ Тук съм да надвивам. Ако мога да покажа качествата си, това е бонусът. Мисля, че подобрихме доста аспекти в отбора, както в отбрана, по този начин и в нахлуване. Благодарен съм на хората към мен, че ме насочват къде аз персонално мога да се развъртвам “, сподели още 19-годишният Белингам. 

Попитан за ролята си на трети капитан в Борусия (Дортмунд), футболистът отговори: „ Това значи доста за мен. Голяма чест е да получа тази отговорност. Чувството е особено и по тази причина доста желая да оказа помощ на тима. “

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР