Полузащитникът на Барселона - Серхи Роберто, призова съотборниците си да

...
Полузащитникът на Барселона - Серхи Роберто, призова съотборниците си да
Коментари Харесай

Играч на Барса: Можем да се борим за титлата

Полузащитникът на Барселона - Серхи Роберто, прикани съотборниците си да се борят и да не се предават, откакто каталунците приключиха 0:0 като посетител на Кадис в мач от следващия кръг на испанското футболно състезание сноши.

Коментарът на Роберто идва, откакто Жерард Пике и Роналд Куман неотдавна признаха, че Барселона няма тим, с цел да се бори с Реал или Атлетико Мадрид вкъщи, камо ли в Европа.

"Трябва да се опитаме да спечелим Ла Лига. Това мнение, че е добре да приключим в четворката, не го поддържам. Трябва да се борим за първото място. Отборът е доста добър, имаме някои контузени, само че това не е опрощение. Имаме тим, който може да се бори за купата в Ла Лига и не мисля, че другите имат по-добри тимове от нас ", сподели Роберто.

Тимът на Барселона за следващ път беше неоснователен и приключи наедно във втория следващ мач от шампионата.

"Трябва да стартираме да играем по-добре и да печелим. Имахме няколко неприятни резултата и всички би трябвало да поставяме повече старания. Сега сме надалеч от водача Реал Мадрид, само че сезонът е дълъг. Ако останем обратно ще бъде доста мъчно да наваксаме ", добави халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР