Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич се разсипа от комплименти към

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич се разсипа от комплименти към
Коментари Харесай

Ракитич предупреди Барса: Не само Азар е заплаха

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич се разсипа от похвали към звездата на Челси Еден Азар преди първия 1/8-финален дуел сред двата отбора от Шампионската лига. Хърватският национал обаче предизвести съотборниците си, че белгиецът не е единствената опасност в редиците на противника.

Азар: Реал ме желае от няколко години, ПСЖ също

16 невероятни обстоятелството преди Челси - Барселона

27-годишният Азар получи отмора при петъчния триумф с 4:0 над Хъл Сити във ФА Къп, като по този начин лондончани си подсигуряваха, че той ще е пресен за семейството против Барса във вторник вечер. В тази връзка Ракитич е безапелационен, че белгийският техничар заслужава изключително внимание поради своите експедитивност и усет към гола.

Азар със знаково самопризнание пред съотборник?

„ За мен Азар е от международна класа”, разяснява Ракитич. „ Той може би е най-важният футболист на Челси. Ние обаче сме наясно, че Челси не е единствено Азар.”

„ Със сигурност би трябвало да бъдем подготвени на следващия ден, с цел да го спрем. Знаем, че е доста бърз и обича дуелите един против един. В последните си мачове той показва настина добра форма. Трябва да сме подготвени за него.”

Аспиликуета: Иниеста няма да бъде добре признат на "Стамфорд Бридж "

„ Трябва също по този начин да сме готови за това, което Челси ще предложи като тим. Чака ни един в действителност специфичен мач и би трябвало да му се насладим”, добави Ракитич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР