Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич по собствено желание е останал

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич по собствено желание е останал
Коментари Харесай

Ракитич със самоотвод за националния на Хърватия

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич по лично предпочитание е останал отвън сметките на селекционера Златко Далич за идните евроквалификации против Словакия и Азербайджан. Това разкри треньорът на „ шахматистите”, който изясни, че приключването на трансферния прозорец е основната причина.

По думите на Далич 31-годишният Ракитич е поискал персонален диалог, в който го уведомил, че бъдещето му клубно равнище не е напълно несъмнено и затова не се усеща подготвен да съставлява родината си. На този стадий не се знае дали след приключването на летния пазар в Испания в 1 часа тази нощ играчът няма да промени своето решение.

До огромна степен ориста на плеймейкъра е обвързана с бъдещето на Неймар да Силва, защото Ракитич беше включен от Барселона като част от последното предложение до Пари Сен Жермен за привличането на бразилеца. В същото време Ювентус също демонстрира интерес към него, а самият състезател към този момент не е уверен, че се употребява с доверието на наставника Ернесто Валверде.

„ Говорих с Ракитич, който към момента не е разрешил бъдещето си в своя клуб и на този стадий не е подготвен да играе за националния тим”, разяснява Далич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР