Полузащитникът на българския шампион Лудогорец Абел Анисе отбеляза исторически гол

...
Полузащитникът на българския шампион Лудогорец Абел Анисе отбеляза исторически гол
Коментари Харесай

Анисе с исторически гол за Мадагаскар

Полузащитникът на българския първенец " Лудогорец " Абел Анисе означи исторически гол - първият за своя Мадагаскар в Купата на африканските народи. Попадението пристигна при равенството 2:2 с Гвинея в дебютния мач на малгашите в шампионата.

Анисе записа цялостни 90 минути, а отборът му е втори във краткотрайното класиране на група 2 с актив от точка, колкото има и Гвинея. Лидер е тимът на Нигерия, който по-рано през днешния ден победи Бурунди с 1:0.
" Суперорлите " с летящ старт в Купата на африканските народи Нигерия оглави група 2 преди Гвинея - Мадагаскар
На " Александрия Стейдиъм " Гвинея поведе в 34', когато Амаду Диавара изведе чудесно Сори Каба, той преодоля красиво вратаря Мелвин Адриен и прати топката в мрежата.

Мадагаскар изравни в 49' посредством Анисе, който бе оставен непокрит на близката греда при едно центриране от корнер и с глава вкара първото попадение за страната си в шампионата.

Шест минути по-късно Андрия направи цялостен поврат, само че Мадагаскар не съумя да удържи трите точки. В 66' Франсоа Камано бе прецизен от дузпа, отсъдена за фаул на Ромен Метанир против Ибрахима Траоре.

В 70' Гвинея бе покрай трето попадение. Траоре стреля, стражът Мелвин Адриен обаче съумя да избие.

Гледайте всички мачове от шампионата за Купата на африканските народи директно по RING и на онлайн платформата ни Voyo.bg!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР