Полузащитникът на английския елитен Тотнъм Деле Али бе наказан от

...
Полузащитникът на английския елитен Тотнъм Деле Али бе наказан от
Коментари Харесай

Глоба и наказание за Деле Али заради подигравка с азиатците и коронавируса

Полузащитникът на британския първокласен " Тотнъм " Деле Али бе осъден от локалната футболна асоциация поради своя обява в обществените мрежи от февруари. Али е със спрени права за един мач и би трябвало да заплати санкция в размер на 50 хиляди паунда, откакто се подигра с азиатците и ковид в малко видео, качено от него в Snapchat.

Тогава националът побърза да изтрие клипа и се извини, че го е разгласил. Наказанието обаче е реалност, въпреки и със забавяне, и значи, че Али няма да бъде на линия за първия кръг след подновяването на Висшата лига. В него, на 19 юни, " Тотнъм " приема " Манчестър Юнайтед " - един от съперниците си за място в евротурнирите.



" Като отговор на решението, бих желал още веднъж да се извиня, в случай че съм обидил някого с държанието си. Беше извънредно неуместна смешка по отношение на вирус, който ни засегна повече, в сравнение с сме си представяли. Радвам се, че Футболната асоциация не счита дейностите ми за расистки, тъй като аз ненавиждам всевъзможни прояви на расизъм. Трябва да внимаваме с думите, с дейностите си и това по какъв начин те могат да се одобряват. ", разяснява Али.

Коронавирусът засегна съществено Англия, където стана причина за гибелта на над 41 000 души.
Обраха Деле Али в дома му. Нападателите го заплашили с нож и го блъснали в лицето Крадците отмъкнали бижута и часовници
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР