Полузащитникът Матео Ковачич може отново да облече екипа на бившия

...
Полузащитникът Матео Ковачич може отново да облече екипа на бившия
Коментари Харесай

Протрил скамейката в Реал мисли отново за Интер

Полузащитникът Матео Ковачич може още веднъж да облече екипа на някогашния си отбор Интер. За сходна развръзка към играча на Реал Мадрид алармираха италианските медии.

Според „ Тутоспорт” и „ Медиасет Премиум” договарянията за сходна договорка са стартирали още преди 6 седмици, като първият контакт е бил сред шефа на „ нерадзурите” Пиеро Аузилио и сътрудника на Ковачич. Това би бил пожарният вид за италианския гранд, в случай че нещата с привличането на Рамирес чартърен от Дзянсу Сунинг тотално се разсъхнат.

Интер и Рамирес се уплашиха от УЕФА

Опитният бразилец остава предпочитана цел все още, но от актуалният му тим не желае да го преотстъпи, без значение, че Дзянсу и Интер имат едни и същи притежатели. Китайците се тормозят, че не могат да намерят заместител на 30-годишния Рамирес.

Ковачич от своя страна е добре осведомен с ситуацията на „ Джузепе Меаца”. Той мина там още като младок през януари 2013 година, когато отборът брои 11 милиона евро на Динамо Загреб. Хърватинът по този начин и обаче не оправда упованията и не можа да се впише в непрекъснато изменящия се откъм тактическо естество пейзаж в Интер. В последна сметка през лятото на 2015 година той бе продаден много преференциално на Реал Мадрид против 31 милиона евро.

Интер командирова шефове поради неволите с Рамирес

Вече на 23 години, Ковачич има 14 мача за Реал през този сезон, като никога не би могъл да бъде избран като титуляр. Макар да попадна на „ Бернабеу” в един от най-успешните интервали на „ белия балет”, балканецът не можа да се покаже като освен това от периферна фигура.

Реал Мадрид може да употребява мераците на Интер в своя изгода. Испанският исполин би се навил да даде Ковачич при преференциални условия с концепцията да бъде третиран по същия метод, когато открие договаряния за звездата на „ нерадзурите” Мауро Икарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР