Полузащитникът Леон Горетцка е готов да се наеме с отговорността

...
Полузащитникът Леон Горетцка е готов да се наеме с отговорността
Коментари Харесай

Халф на Байерн е готов да се превърне в лидер на Бундестима

Полузащитникът Леон Горетцка е подготвен да се наеме с отговорността да се трансформира в един от новите водачи на немския народен тим. Преди дни селекционерът Йоахим Льов съобщи, че чака от него и съотборникът му в Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих последователно да изземат функционалностите на тартори като Томас Мюлер, Матс Хумелс и Жером Боатенг, за които вратата на “маншафта” беше затворена.

“За да си водач, би трябвало постоянно да се представяш на равнище, когато получиш късмет. Това е основата, върху която да надграждаш. Нуждаеш се от неизменност. В близкото бъдеще виждам себе си в ролята на състезател, който би трябвало да се трансформира в водач. Започвам да одобрявам това и ще се постарая да оправдая очакванията”, съобщи 24-годишният Горетцка.

" It's up to us to stop the whistles and turn them into cheers. "

Leon Goretzka responds to halftime jeers in #GERSRB. pic.twitter.com/hbS4zFdMTJ
— DW Sports (@dw_sports) March 21, 2019
В неделя Бундестимът започва квалификациите за Евро 2020 с посещение на Холандия. “Сблъсъците с “лалетата” постоянно са били забавни поради близостта на двете страни. Израснал съм с това съревнование. Ще бъде “напечен” дуел. И те имат своите недостатъци - изключително в отбраната. Ние би трябвало да сме деликатни и да уцелим точния миг, с цел да вкараме”, сподели още халфът на Байерн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР