Полузащитникът Клаудио Маркизио, който се разделя с Ювентус след 25

...
Полузащитникът Клаудио Маркизио, който се разделя с Ювентус след 25
Коментари Харесай

Трогателното сбогуване на Клаудио Маркизио

Полузащитникът Клаудио Маркизио, който се разделя с " Ювентус " след 25 години в клуба, разгласява трогателното известие в профила си в Туитър.

32-годишният Маркизио е младеж на " бианконерите " и е част от футболната академия на клуба от 1993 година. Той дебютира за първия отбор през 2005 година. Носи " черно-белия " екип в 389 мача, в които означи 37 гола.

Маркизио пусна своя фотография с екипа на " Ювентус " от детските години и написа:

" Хиляди мисли и моменти ми минаха в главата през миналата нощ. Не мога да спра да виждам тази фотография, с тези райета, с които написах моя живот на мъж и футболист. Толкова доста обичам тази фланелка, че все пак, не спирам да мисля, че най-важното нещо продължава да бъде положителното за тима. Винаги. Дори в един тежък ден, като този, се държа крепко за този принцип. Вие сте най-хубавата част на тази превъзходна история, точно поради това след няколко дни ще се разделим по специфичен метод... От друга страна 8 (б.ред. - играе с номер 8, който е и знак за безкрайност) е безконечност, който надигна взор... "

Non riesco a smettere di guardare questa fotografia e queste strisce su cui ho scritto la mia vita di uomo e di calciatore.
Amo questa maglia al punto che, nonostante tutto, sono convinto che il bene della squadra venga prima. Sempre. pic.twitter.com/AoNuiiZ2cS
— Claudio Marchisio (@ClaMarchisio8) August 17, 2018

Клаудио Маркизио има 7 следващи шампионски трофеи на Италия с " Ювентус " сред 2011 и 2018 година. Той печели и Серия " Б " през сезон 2006-2007. С торинския гранд халфът има още 3 Суперкупи на Италия и 4 Купи на Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР