Полузащитникът и капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, призна какво

...
Полузащитникът и капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, призна какво
Коментари Харесай

Капитанът на Ливърпул разкри ситуацията със Садио Мане

Полузащитникът и капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, призна какво се е случило в съблекалнята на тима след триумфа над Бърнли с 3:0. Както е известно, през второто полувреме, когато бе сменен Садио Мане сенегалецът изрази очевидно и бурно негодуванието си върху нещо, което се случва на мача.

Английският халф разкри, че нападателят на европейския футболен първенец е бил в приповдигнато въодушевление при триумфа над „ виненочервените”. Твърденията след мача бяха, че Мане се е разгневил на сътрудника си – Мохамед Салах, който в привидно добра позиция за подаване е решил да стреля, което е вбесило финалиста със Сенегал за Купата на Африка.



„ Садио беше в положително въодушевление. Това съм го виждал и преди, само че той е превъзходен човек. Подобен вид неща ни кара да се подобряваме от самото начало и мисля, че това е най-важното. Искаме всички да се оправяме по-добре и считам, че сме покрай това. Нямам концепция какво го ядоса чак толкоз, само че когато влязох в съблекалнята той се смееше и майтапеше. Най-важното е резултатът, а той е добър за нас. Това го знае и Садио, който направи мощен мач. Той и Роберто Фирмино бяха „ шефове” при спечелването на вторите топки и изиграха приказен мач”, разяснява Хендерсън.

„ Както споделих, желаеме да ставаме по-добри и се оправяме добре в това”.

Хендерсън бе на пейката при изблика на Мане, откакто получи лека контузия след единоборство с Аарън Ленън. „ Добре съм, само че ще би трябвало да почивам малко”, добави още №14 на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР