Полузащитникът и един от капитаните на Арсенал Гранит Джака заяви,

...
Полузащитникът и един от капитаните на Арсенал Гранит Джака заяви,
Коментари Харесай

Един от лидерите на Арсенал не се трогна от критиките

Полузащитникът и един от капитаните на Арсенал Гранит Джака съобщи, че не обръща огромно внимание на рецензиите, които се изляха по негов адрес след 2:2 против Тотнъм в градското дерби.

През уикенда швейцарският национал можеше да се окаже надалеч по-сериозен антигерой, откакто направи явна дузпа с извънредно просрочен шпагат против Хьон-Мин Сон. От бялата точка Хари Кейн осъществя за 2:0 в 40-ата минута и по всичко личеше, че за „ топчиите” се задава ново огромно поражение. Все отново още преди паузата Александър Лаказет върна едно попадение, а след нея Пиер-Емерик Обамеянг фиксира крайното 2:2.

„ Разбира се, че критиците постоянно са на линия. Мисля, че в дербито на Северен Лондон направихме добър мач”, разяснява 26-годишният Джака. „ Допуснах неточност с дузпата, само че в случай че сте гледали мача, можехме да спечелим.”

„ Имахме доста положения, само че по този начин е във футбола. Никой не приказва за головите обстановки, никой не приказва за това какъв брой пропуски имахме. Винаги се приказва за грешките. Това е част от играта”, добави Джака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР