Полузащитникът Денис Давидов е разтрогнал договора си с ЦСКА, но

...
Полузащитникът Денис Давидов е разтрогнал договора си с ЦСКА, но
Коментари Харесай

Разтрогнал с ЦСКА: Останах на улицата, Русия отказва да ме прибере

Полузащитникът Денис Давидов е разтрогнал контракта си с ЦСКА, само че към момента не може да се върне в Русия, стана ясно от негова обява в " Инстаграм ".

Въпреки че към този момент нищо не го задържа в България и даже е освободил жилището си в София, халфът не може да си тръгне, защото от родината му отхвърлят да го приберат.
Вижте тази обява в Instagram.
Всем поздрав! Не думал, что мне придется писать об этом тут, само че приходится! На данный миг я нахожусь в Болгарии, так по какъв начин у меня действовал договор с клубом ЦСКА София. В связи со сложившейся обстановкой в мире, в клубе начались финансовые компликации: клуб предложил мне расторгнуть контракт и вернуться домой. Я согласился, само че с условием, что будет автобус до Москвы. На тот миг, границы уже были закрыты. И избор уже месяц я нахожусь на территории Болгарии в ожидании вывозного автобуса. Об организации вывозных рейсов пока не идёт речи!!!! 02.05.2020 года, правительство Болгарии организовывает автобус, который следует по маршруту София-Москва-София, для вывоза СВОИХ граждан из России. Узнав, что на этом рейсе я смогу вернуться на Родину, я приобрёл билеты, расторг договор и сдал квартиру, в которой проживал. Но през вчерашния ден 30.04 Министерство на външните работи РОССИИ ОТКАЗАЛ ПРИНИМАТЬ СВОИХ ГРАЖДАН!!! Болгарский самолёт полетит пустой. И за 2 дня до вылета нам сообщают об этом!!! Как будто только през вчерашния ден разбрали о самолете из Болгарии! Я остался без договора, жилья, тренировок и прихода Получается, граждане Болгарии для Болгарии - важны, а граждане России нет?!!! Я понимаю, что обстановка сложная, само че я хочу придать этому огласку! На знамение не надеюсь, само че надеюсь, что хоть что-то изменится по отношению к своим гражданам! Всем здоровья, в это непростое время!

Публикация, споделена от Denis Davydov (@davydovdenis69) на Май 1, 2020 в 6:34 PDT

Ето какво написа Давидов в " Инстаграм ":

" Здравейте на всички! Не мислех, че ще би трябвало да пиша това тук, само че очевидно би трябвало! В момента съм в България, защото имах контракт с клуб ЦСКА. Във връзка с актуалната обстановка в света започнаха финансови усложнения в клуба и ми предложиха да приключа контракта си и да се върна вкъщи. Съгласих се, само че с изискването, че ще има полет до Москва. По това време границите към този момент бяха затворени.

И от месец към този момент съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна!!!! На 02.05.2020 година българското държавно управление провежда полет, който е с маршрут София-Москва-София, с цел да изведе жителите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих контракта си и освободих жилището, в който живеех. Но през вчерашния ден, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отхвърли да одобри своите жители!!! Българският аероплан ще лети празен. И 2 дни преди тръгване ние сме осведомени за това!!!

Сякаш едвам през вчерашния ден научиха за самолета от България! Останах без контракт, жилище, работа и приходи. Оказва се, че жителите на България са значими за България, само че жителите на Русия не са!!! Разбирам, че обстановката е сложна, само че желая да направя това обществено притежание! Не се надявам на знамение, само че се надявам, че най-малко нещо ще се промени! Желая ви здраве в този сложен миг! ", гласи известието на Давидов.

25-годишният футболист дойде в ЦСКА предишното лято, а договорът му бе до 2023 година Въпреки огромните упования към него, той не съумя да се утвърди в тима, като страдаше и от травми.
Раул Албентоса: Гриша Ганчев ще махне чужденците Според някогашния бранител на "червените " притежателят не може да устоя задграничните играчи в изискванията на рецесията, провокирана от ковид
Кризата, провокирана от ковид принуди управлението на " армейците " да се раздели с някои от чужденците. Освен Давидов, с ЦСКА разтрогна и централният бранител Раул Албентоса.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 541 35 66 276 Света 3 337 035 32 815 235 258 1 054 786 Заразени* Нови Починали България 1 541 35 66 Света 3 337 035 32 815 235 258
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР