Полузащитникът Даниел Стаматов няма да бъде на разположение на старши

...
Полузащитникът Даниел Стаматов няма да бъде на разположение на старши
Коментари Харесай

Халф на Черноморец ще се подложи на операция на херния

Полузащитникът Даниел Стаматов няма да бъде разполагаем на старши треньора на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев за последните два мача, защото би трябвало да се подложи на интервенция на херния. Така 24-годишният полузащитник пропуща срещите със Садово и Борислав (Първомай), а упованията са да се върне за началото на лятната подготовка.

Мускулни разтежения лекуват опитните Стоян Мантаров и Станимир Митев. И двамата пропуснаха последния мач като посетител на Розова котловина, извоюван от " акулите " с 2:1. Съборазно спецификите на травмите им двамата ще се включат последователно в тренировките, а в случай че има заплаха за здравето няма да бъдат рискувани против изпадналия тим на Садово в петък.

" Срещу Розова котловина (Казанлък) съм удовлетворен от второто полувреме, когато тимът подвигна оборотите и не остави подозрение, че превъзхожда като класа, опит и умения. Вкарахме два гола, ударихме греда, създадохме още обстановки и пропуснахме да се поздравим с по-убедителна победа ", сподели Радостин Кишишев. Черноморец (Бургас) е на 4-о място в Югоизточната Трета лига и поради точковите разлики с тимовете към тях ще приключи на тази позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР