Полусестрата на световноизвестния супермодел Кейт Мос – Лоти, прикова вниманието

...
Полусестрата на световноизвестния супермодел Кейт Мос – Лоти, прикова вниманието
Коментари Харесай

Сестрата на Кейт Мос призна, че е пансексуална /снимки/

Полусестрата на световноизвестния супермодел Кейт Мос – Лоти, прикова вниманието на медиите върху себе си с самопризнание за половата си ориентировка. 22-годишната русокоска, която решително върви по стъпките на фамозната си кака, се самоопредели като пансексуална.
„ Аз съм пансексуална, тъй че нямам нищо срещу връзка с жена. Мнението ми се трансформира всеки ден и зависи от това с кого ще се срещна “, сподели прохождащата в света на модата хубавица в отговор на въпрос, заложен ѝ от един от 320 хилядните ѝ почитатели в Инстаграм.
Това значи, че за нея не полът, а личността е определяща за това дали ще се влюби. Или с други думи сърцето на младата жена е намерено както за мъже, по този начин и за дами, стига да я впечатлят с избрани качества и характер. С това си самопризнание Лоти се причислява към дългия лист от известни имена от света на шоубизнеса, разпознали себе си с понятието „ пансексуални “, измежду които Кара Делевин, Майли Сайръс, Амбър Хърд, Бела Торн, Тес Холидей и други Припомняме, че изпълнителката на шлагера „ Wrecking Ball “ - Майли, за първи път приказва намерено за своята половост през 2015 година
„ Аз съм пансексуална. Отворена съм за връзки и с двата пола “, показа тогава ексцентричната певица. Топмоделът Делевин също е измежду звездните дами, които постоянно приказват и даже показват половите си пристрастености.
„ Винаги ще си остана отворена за връзки и с дами, и с мъже, мисля че съм „ пансексуална “, сподели тя преди година. Що се отнася до Лоти, към този момент тя е известна най-вече с връзките си с мъже, измежду които Алекс Майтън от Made In Chelsea, и огромния наследник на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР