Полуразложеният вампир след половин година ще стане на 90. Но

...
Полуразложеният вампир след половин година ще стане на 90. Но
Коментари Харесай

Демоничният глобалист Сорос стартира „най-важната инициатива“ в своя живот

Полуразложеният върколак след половин година ще стане на 90. Но разрушителната сила на „ филантропа “ не е намаляла нито на йота. Това написа в. Труд.

Изказвайки се на Световния стопански конгрес (СИФ) в Давос, Джордж Сорос (Дьорд Шварц) разгласи старта на „ най-важната самодейност “ в своя живот.

Той основава световна мрежа от университети, и то повече от университети с по този начин наречената Университетска мрежа на „ Отворено общество “ (Open Society University Network). Това ще бъде международна просветителна и изследователска платформа за битка с „ властническите държавни управления “ и измененията на климата („ близнаците, които заплашват цивилизацията “).

„ Мисията на просветителната стратегия е да научи младежите да пазят ползите на отвореното общество в подтекста на възраждащия се авторитаризъм, да вземат решение световните проблеми на утрешния ден, да опознават други общества от вътрешната страна “. Особено внимание ще бъде ориентирано към образованието на представителите на „ групите в неравностойно състояние “ (различните национални, полови и религиозни малцинства).

Активно присъединяване в плана вземат съществуващите образователни центрове на соросоидите: Американски Бард лицей и другите държавни (като английските и френските) просветителни институции, Централноевропейски университет (наскоро изпъден от Унгария и изместен в Австрия), Европейски филантропичен университет (Литва) и Американския Университет на Централна Азия (Киргизстан).

В сходство с проектите на Сорос, Open Society University Network ще се трансформира в конвейер, който годишно ще създава хиляди и хиляди „ цветни революционери “ и климатични хунвейбини, клонове на Грета Тунберг. За реализирането на първия стадий на този план Сорос ще отпусне 1 милиард $ и прикани други „ меценати “ да дадат своя принос.

“Дойде време фондацията „ Отворено общество “ да стартира да ползва своя упорит проект за основаването на своя основа на нова и новаторска просветителна мрежа, от която светът в действителност се нуждае “, съобщи Сорос в Давос. Той задоволено продължи да приказва за „ революционната обстановка “ в Съединени американски щати, „ въстанията по целия свят, от които най-успешното бе в Хонконг “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР