Полулегалният Съюз на българските журналисти се превърна в източник на

...
Полулегалният Съюз на българските журналисти се превърна в източник на
Коментари Харесай

СБЖ източник на клевети за Пеевски

Полулегалният Съюз на българските публицисти се трансформира в източник на подправени вести. Славната в миналото организация, която обаче в наши дни е цялостна с пенсионери и няма съвсем никакво посланичество в гилдията, популяризира мнение във връзка законопроекта за бистрота в медиите на депутата и издател на " Монитор " и " Телеграф " Делян Пеевски и сътрудниците му от Движение за права и свободи Йордан Цонев, Велислава Кръстева и Хамид Хамид, написа " Монитор ".

То е изпълнено с безпочвени и крайни прилагателни изцяло в стила на комунистическата агитация по време на която са творили и по-голямата част от създателите му.

„ Безсмислен законопроект, защото не демонстрира ролята на властта при разпределянето на държавни и европейски средства за следените от нея медии, продължава да крие непазарното им кредитиране през банки, оставя на мрачно намесата на ръководещите в рекламния пазар и разпространяването на печата. “ Опорната точка за „ непазарно кредитиране през банки “ може да е била годна по време на тоталитаризма, само че в изискванията на пазарна стопанска система е главен бизнес модел във всеки бранш на стопанската система.

Целия материал четете в " Монитор ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР