Полугола активистка със заешки уши на главата и пухкава опашка

...
Полугола активистка със заешки уши на главата и пухкава опашка
Коментари Харесай

При минус 16 градуса: Гол протест в Пьончан

Полугола активистка със заешки уши на главата и пухкава опашка се пребори с ниските температури в Пьонгчан, с цел да стачкува против наклонността олимпийските спортисти да носят облекла, направени от скотски кожа и четина

Докато температурите посочваха -16 градуса по Целзий, активистката за отбрана на животните Ашли Фруно беше на студа единствено по бял сутиен и боксерки пред олимпийския медиен център. Тя размахваше знак с апел: „ Шампионите не носят четина “.

Въпреки че престоя над 15 минути на смразяващия мраз, тя беше безапелационна, че нейната организация ПЕТА (Хора за етично отношение към животните) не възнамерява да стачкува по време на олимпийските игри (9-25 февруари) против оспорваната търговия с кучешко месо в Южна Корея.

„ Определено тук е студено, само че нищо не може да се съпоставя с тъгите, които животните минават във фабриките за произведения от кожа и четина. За страдание, животинската четина се носи от доста корейци. Тази наклонност не би трябвало да я има на олимпийските игри и по тази причина молим всички: „ Спрете да носите облекла от четина “. Има толкоз доста стилни и красиви други възможности, които обезсмислят свалянето на кожите от гърбовете на зайците “, съобщи Ашли Фруно.

„ Търговията с произведения от скотски кожи и четина в Азия е доста развита. Тук са едни от най-големите експортьори на такива артикули. В китайските заводи зайчетата се държат в кафези и се убиват с пердах или им прерязват гърлото, до момента в който са в схващане “, добави Ашли Фруно.

През 2017 година Южна Корея затвори най-големия си пазар за кучешко месо в Сеонгнам, където годишно се продаваха над 80 000 живи или мъртви кучета. Целта на тази акция беше да се понижат рецензиите по тематиката преди зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.

На пазара кучетата се държат в кафези и се умъртвяват с пердах. Счита се, че по този начин се усилва производството на адреналин при животните, а корейците имат вяра, че по този начин месото подкрепя мъжката плодовитост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР