Полуфиналите на ФА Къп трябва да се проведат на Уембли

...
Полуфиналите на ФА Къп трябва да се проведат на Уембли
Коментари Харесай

Датите на полуфиналите на ФА Къп и началните часове са обявени, тъй като Манчестър Юнайтед срещу Ковънтри се придвижва напред

Полуфиналите на ФА Къп би трябвало да се проведат на Уембли идващия месец, а конфликтът на Манчестър Юнайтед с Ковънтри Сити е беше изместен заради опасения от Столичната полиция.

В първия полуфинал Манчестър Сити ще се изправи против Челси в 17:15 в събота, 20 април, преди Юнайтед да се изправи против Ковънтри в 15:30 на идващия ден. Твърди се, че Футболната асоциация (FA) е поискала начало в 16:00 часа, само че в този момент са се съгласили да реалокират мача след диалози с полицията.

Според Daily Mail, мачът е бил обсъждан като „ високорисков “ от полицията, като ФА и телевизионните оператори споделили, че са останали разочаровани от смяната, защото по-късните начални мачове нормално значат по-голяма телевизия аудитория.

Сити е защитаващият купата си, откакто победи Юнайтед с 2-1 на финала предходната година, като реализира исторически требъл, а тимът на Пеп Гуардиола ще влезе в полуфинала си против Челси като любимец.

Юнайтед в това време ще бъде любимец за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР