Полуфиналите и финалът на последния ATP Masters 1000 турнир за

...
Полуфиналите и финалът на последния ATP Masters 1000 турнир за
Коментари Харесай

Страхотни дербита от Серия А и Ла Лига през уикенда по MAX Sport


Полуфиналите и финалът на последния ATP Masters 1000 шампионат за година в Париж е акцентът в програмата на

През уикенда ще се изиграят мачовете от седмия кръг на италианската Серия А, а вниманието на почитателите сигурно е приковано от дербитата – и –. Първи в програмата, в неделя от 13:30 часа, е конфликтът на „ “ сред „ римските орли “ и „ Старата госпожа “. Лациалите не са толкоз безапелационни от старта на акцията, само че и и компания също демонстрират много недостатъци. Какво ще се случи в дербито ще стане ясно от директното предаване на мача по.
Броени минути след края на Лацио – Ювентус, от 16:00 часа и още веднъж по MAX Sport 3, Аталанта приема Интер. Двата тима са разграничени от едвам една точка и се намират в челото на класирането, само че настроението в отборите сигурно е минорно, след загубите, които записаха през седмицата в Шампионската лига.


Програмата на деветия кръг на испанската Ла Лига също предлага на почитателите няколко доста любопитни дуела. В събота от 17:15 часа по MAX Sport 4 приема на „ “ с вярата да спре отрицателната си серия в шампионата от четири следващи мача без победа. Големият противник на каталунците – пък ще се изправи пред следващия сериозен тест – посещение във на локалния отбор. Въпреки че „ прилепите “ отслабиха много състава си през паузата и не се показват добре от началото на новия сезон, „ Кралския клуб “ постоянно е изпитвал съществени усложнения на „ Местая “. Дали момчетата на ще запишат следващи три точки в актива си, или Валенсия ще сервира следващата изненада, ще стане ясно от директното лъчение на мача в неделя от 22:00 часа по MAX Sport 4.
Феновете на тениса пък ще имат опцията да проследят директно в ефира на MAX Sport 1 развръзката на последния шампионат от сериите ATP Masters 1000. Полуфиналните борби в парижката зала „ Берси “ стартират в събота от 15:00 часа, а огромният край е в неделя от 16:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР