Полуфиналистът в Шампионската лига Аякс Амстердам официално представи крилото Куинси

...
Полуфиналистът в Шампионската лига Аякс Амстердам официално представи крилото Куинси
Коментари Харесай

Официално: Аякс привлече Куинси Промес от Севиля

Полуфиналистът в Шампионската лига Аякс Амстердам публично показа крилото Куинси Промес. 27-годишният нападателен футболист дебаркира от Севиля и парафира петгодишен контракт с холандския гранд. Той ще заплати на испанските си сътрудници почти 16 милиона евро за правата на холандеца.

Бившият състезател на Го Ахед Игълс и Твенте имаше още четири години по своя контракт с тима от южна Испания, само че в този момент се завръща на Ниската земя. През лятото на 2014-а година Промес напусна Ередивизие, с цел да укрепи Спартак Москва от Твенте за 12 млн. евро.

Промес е петото ново попълнение за Аякс през лятото след прехвърлянията на Разван Марин, Лисандро Мартинес, Кик Пиери и Кшел Шерпен.

Трансферната сума може да се повиши до 17,2 млн. евро, в случай че всички бонуси по сделката се задействат. Рекордът на Аякс за входящ трансфер продължава да се държи от Миралем Сюлеймани, откакто тогавашният състезател на Хееренвеен дебаркира в столицата за 16,25 млн. евро. През 2018-а година Аякс съвсем доближи тази кота, заплащайки 16 млн. евро за Дейли Блинд.

Promes is ours! Your MOOOOD in 1 GIF?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР