Полуфиналистът от предишното издание на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт започна

...
Полуфиналистът от предишното издание на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт започна
Коментари Харесай

С гол от съблекалните Айнтрахт затри Хофе

Полуфиналистът от предходното издание на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт стартира по превъзходен метод новия сезон в Бундеслигата. Тимът тръшна Хофенхайм като хазаин, като с цел да се случи това, му беше належащо попадение в 33-та секунда.

Точен тогава беше Мартин Хинтерегер. Впоследствие се стигна до голям брой положения и пред двете порти, само че в последна сметка повече попадения нямаше и по този начин получилият се в самото начало резултат се резервира и като краен.

Гостите обаче могат да се усещат недоволни поради намесите на системата ВАР. На два пъти след информация с видео-асистент рефера бяха анулирани голове на Хофе. Но би трябвало да се означи, че и двата пъти повторенията демонстрираха, че намесата е вярна.

В 41-вата минута, когато Денис Гайгер стреля и не остави шансове на Кевин Трап. Повторенията обаче демонстрираха, че двама негови съотборници се намират в засада и пречат на видимостта на вратаря. И напълно разумно беше анулирано.

Анте Ребич и Филип Костич изпуснаха страхотни благоприятни условия за Айнтрахт да удвоят, като всички тези забавни положения бяха преди почивката. След нея събитията се укротиха и заплахите понижиха, с цел да се стигне до последните минути.

В добавеното време на мача Ишак Белфодил порази задачата, само че и този път ВАР видя засадата и гостите останаха разочаровани. Така трите точки останаха за домакините от Франкфурт и те започнаха по страховит метод сезона в Бундеслигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР