Полуфиналистът от 2019 г. Григор Димитров обяви, че засега не

...
Полуфиналистът от 2019 г. Григор Димитров обяви, че засега не
Коментари Харесай

Гр. Димитров: Не знам дали ще играя на US Open

Полуфиналистът от 2019 година Григор Димитров разгласи, че към този момент не е сигурен дали ще взе участие в тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати по тенис. Турнирът в Ню Йорк би трябвало да стартира на 31 август, като поради пандемията от ковид се чака участниците да бъдат длъжни да се преценяват с редица изключителни ограничавания, в това число в свободното напредване в града.

Освен това в актуализирания календар на професионалния тур US Open (до 13 септември) се застъпва с началото на сезона на клей в Европа и ще завърши единствено две седмици преди началото на отсрочения от май втори за годината шампионат от Големия шлем - " Ролан Гарос " в Париж (27 септември - 11 октомври). Първата ракета на България (№19 в света) показа, че както той, по този начин и другите водещи играчи ще изчакат оптимално дълго, преди да вземат решение по отношение на вероятно пътешестване до Съединените щати.

" Предвид актуалната обстановка, е доста мъчно да се каже - уточни Григор. - Не мога да съм изцяло сигурен, че ще бъда там. Но доста неща може да се трансформират. Трудно е за нас, играчите, само че мисля, че аз и другите тенисисти ще би трябвало да изчакаме с решението си предвид на развиването на обстановката. Ако нещата останат по този начин, считам, че доста играчи няма да пътуват за Ню Йорк. "

. @djokernole Giving it all in the court
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР