Получилият няколко присъди за извършени от него престъпления Милен Антов

...
Получилият няколко присъди за извършени от него престъпления Милен Антов
Коментари Харесай

В Пловдив вдигнаха мерника на тип без книжка, ударил лошо два автомобила

Получилият няколко присъди за осъществени от него закононарушения Милен Антов още веднъж ще има огромни неприятности с Темида. 40-годишният пловдивчанин към този момент е обвиняем по дело за причиняване по несъобразителност обилни имуществени вреди на два леки автомобила, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Освен това съгласно прокуратурата Милен Антов е управлявал личната си кола със скорост, по-висока от допустимата, бил е недееспособен лидер, а на всичко от горната страна 12 часа преди случая е бил използвал кокаин. Произшествието е от 10 декември 2019 година в Пловдив.

Подсъдимият Антов не се яви на вчерашното разпоредително съвещание в Районен съд, само че се оказа, че той има много сериозен здравословен проблем. Адвокат Борислав Златанов съобщи, че клиентът му е с остра сърдечна непълнота и сега е приет в болница в МБАЛ " Свети Пантелеймон " в Пловдив. Предстои той да бъде превозен до София, където да му бъде направена интервенция.

Пред Plovdiv24.bg юрист Златанов бе безапелационен, че делото ще върви по общия ред, защото подзащитният му не се признава за отговорен. Антов оспорва обвиняването в частта, че е използвал кокаин, защото са му направени две проби - едната е била негативна, а другата е дала позитивен резултат.

Заради отсъствието на обвинения през днешния ден не бе даден ход на разпоредителното съвещание, а идващият опит това да стане ще е на 26 септември от 10,00 часа.

Антов е от Пловдив. Същият бил недееспособен лидер на МПС и в никакъв случай не му било издавано удостоверение за ръководство на МПС. Няколкократно бил осъждан за осъществени от него закононарушения. На 10.12.2019 година подсъдимият, макар че малко повече от 12 часа преди този момент бил използвал високорисково наркотично вещество – кокаин – закононарушение по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс и макар че бил недееспособен лидер, управлявал в Пловдив лек автомобил негова благосъстоятелност със скорост, по-висока от допустимата и откакто е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, по несъобразителност е предизвикал обилни имуществени вреди на два леки автомобила – закононарушение по чл.343, ал.1, писмен знак " а “ вр. с чл.342, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР