Получихме чакалня за чакалнята. Специално за нас я създадоха! В

...
Получихме чакалня за чакалнята. Специално за нас я създадоха! В
Коментари Харесай

Христо Иванов: Специално за нас измислиха чакалня на чакалнята

”Получихме чакалня за чакалнята. Специално за нас я сътвориха! В самата чакалня ще ни пуснат незабавно щом си почистим прокурорския авгиев обор. И банковия. И застрахователния. И пенсионния. И когато отимаме здрави институции.
И след нова оценка на банките, откакто сами си направихме една, (особено успешна). Но първо ще си осъществим уговорките по мониторинга и ще влезем в Шенген. Което е “скоро”. Вече единадесета година... " Така водачът на " Да, България " и някогашен правосъден министър Христо Иванов разяснява решенията на Брюксел за присъединението на България към еврозоната.

Според Иванов излиза, че " с една тирада, имат доверие в страната ни - съвсем колкото и ние самите. "

" Погледнато положително, Европейски Съюз си сътвори нов инструмент за напън за промени у нас. Остава единствено следващата година да пристигна състав на Европейска комисия с воля да го ползва и с изтрезнял ръководител. Това е действителното достижение на председателството в частност и на Борисовото “европейско развиване на България” по принцип. А пред нас са нови достижения: тъкмо в този интервал Борисов и Пеевски ще “си изберат” нов Цацаров, а Цацаров ще получи нов пост... ", разяснява Христо Иванов във " Facebook ".

По думите му наподобява, че с това ръководство, в действителност ще се интегрираме със Западните Балкани. Или ще се присъединим дефинитивно и пълноценно към ядрото на Европейски Съюз дружно с тях, или дружно с тях ще си останем в Ешеров лабиринт от чакални.

" Истинската добра вест е, че в случай че на мястото на това ръководство пристигна друго, което има свободата, волята и визията за действителни промени - пътят пред нас е отворен (за сега). Да имаше по какъв начин да си внесем Заев за министър председател... ", добави ръководителят на " Да,България ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР