Получиха благословията на Джон Фарнъм за кавър на You’re the

...
Получиха благословията на Джон Фарнъм за кавър на You’re the
Коментари Харесай

Jeremy? впечатлиха мениджър на Depeche Mode

Получиха благословията на Джон Фарнъм за кавър на You’re the Voice, премиерата на видеото е в Терминал 1

Има групи с най-малко десетилетие предгаражна история преди огромния си пробив и много белези от алтернативи като „ Сега да вечерям ли, или да заделя парите за нови струни? “. Членовете им работят като кучета (точно както пееха The Beatles в Hard Days Night), с цел да си разрешат наема на репетиционна и студийно време за записи, само че на инат на всичко битовите мини по пътя им по този начин и не съумяват да избутат музиката в занаятчийския коловоз, или в раздела „ скъпо занимание “.

Тя си остава предопределение и в случай че имаш нужната воля и неизменност да развиваш гения си рано или късно нещата ти се получават. Дори в пазарна реалност като българската.

Jeremy? са ослепителен образец за това и след триумфа на Fake Fruits и гиговете като подгряващи на Queen пред тях се отваря нова врата. На финалния концерт от европейското им турне в именития The 100th Club в Лондон за пръв път пристигнаха да ги слушат хора от промишлеността.

„ Това беше основен миг за нас. Видяхме се с представители на доста огромни лейбъли, които бяха пристигнали особено поради нас. Ще ти кажа единствено, че измежду заинтригуваните да работим дружно е тур мениджъра на Depeche Mode. Детайли ще обявим като стане публично. “, показа за Монитор китариста на бандата Ташо Колев.

Турнето им стартира от Германия, с цел да ги разноски през няколко града в Ирландия, Шотландия и Англия. Отправната точка на Ташо, Ерсин Мсутафов (вокали, китара), Росен Ватев (барабани), Емилиян Бонев (бас) и Краси Тодоров (пиано) бе Кьолн.

„ Един град, към който с Ерсин имаме необикновен санитмент и нямахме самообладание да посетим още веднъж, тъй като множеството ни принадлежности са от там. Купихме си ги от един магазин, който е като „ Дисни ленд “ за всеки музикант, и 10 години по-късно се върнахме там. Продължихме с Берлин, Хамбург, Франкфурт... На места имаше много хора, на други имаше по-малко, само че като цяло се получи по този начин, както си го представяхме. “, споделя Ташо.

Най-емоционален за Jeremy? бил концерта в Дъблин. „ Миксинг инженера ни работи и живее там от 15 години. Дойдоха много българи на шоуто. “, изяснява Ерсин. „ В Глазгоу свирихме за пръв път и в зала, която кардинално е за леко по-тежка музика, само че енергийния продан с публиката отново се получи на положително равнище.

Във всеки град имахме локална тайфа за съпорт, което пък караше много чужденци да дойдат. В Лондон, да вземем за пример, преди нас свири Соня Лей. Част от музикантите в плана ѝ бяха с нас на турнето с Queen. Запознахме се и с извънредно забавните пичове от Leon. Те са в модерната в последно време настройка от трима души, китарист, вокал и барабанист. “, прави анализ на тура Ерсин.

Преди да се поклонят за сетен бис в Лондон момчетата от Jeremy? свирят и в Брайтън, паметния курорт на брега на Ламанша. „ Все отново е море, все едно си бяхме у дома. “, усмихва се Ташо, припомняйки каварненския корен на групата.

„ Много крепък град, притежателя на бара беше с грубо възприятие за комизъм и звука беше смъртоносен. Групата, която ще ни съпортва на концерта в „ Терминал 1 “ в този момент на 16-ти, ще бъде от Брайтън “.

Ерсин подсказва, че става въпрос за трио близо до звученето на Royal Blood. На лайва в събота а лайва в събота Jeremy? ще създадат премиера на видеото към новия си сингъл You’re the Voice. Тези от вас, които са слушали най-малко един път групата онлайн, знаят, че става въпрос за кавър на шлагера на Джон Фарнъм.

За да издадат песента получават благословията на цели четири лейбъла, които държат правата ѝ. „ Това видео е може би най-тежкото ни за снимане досега, снимахме по 15 часа в продължение на три дни и всеки от нас имаше много енергични подиуми и си докарахме сериозна мускулна тресчица след това. Мен още ме боли кръста, само че ще се оправя. “, усмихва се Ташо.

„ Много счупени куфари и забавни хора имаше, персонажите са повече от 10, в това число всички от бандата. “, прибавя Ерсин. Билети за лайва в Терминал 1 тази събота се продават в eventim.bg на цена от 10 лева
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР