Получих едно голямо извинение от всички подред в Европейската народна

...
Получих едно голямо извинение от всички подред в Европейската народна
Коментари Харесай

Борисов: Очерниха България заради убийството на Виктория, не ме интересуват споровете в ОП

" Получих едно огромно опрощение от всички поред в Европейската национална партия /ЕНП/ за това, че прибързаха с мненията си за убийството на Виктория Маринова. "
Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов в Брюксел, където е на срещата на върха на Европейския съюз.
На въпрос за разкола в " Обединени патриоти " Борисов беше сбит, че го интересува само съдружното съглашение, само че не и вътрешните проблеми на сътрудниците му.
" Ние имаме съдружно съглашение, в което ясно е написано какво би трябвало да вършим четири години. В обединението „ Обединени патриоти " си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм осведомен, нито ми е работа да съм осведомен “, съобщи министър председателят.
„ Отделно преди два или три дни господин Сидеров беше с мен с Николай Бареков в Министерски съвет, през днешния ден приказвах един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по тематиките, по които им какво да вършим дружно “, сподели още той. „ Оттук нататък, те към този момент толкоз ежедневни станаха техните разногласия, че не намирам за забавно даже да ги разясня "
Той не пропусна да разяснява и тематиката за Brexit.
" Ще упорствам да не се промени координацията сред европейските институции. Няма по какъв начин да се подготвим за вид, в случай че няма договорка за Brexit. И в Съединени американски щати се готвиха за урагана Майкъл, само че стотици са изчезнали ", направи забавно съпоставяне Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР