Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи

...
Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи
Коментари Харесай

Тома Биков: "Барселонагейт" е активно мероприятие на Бойко Рашков

" Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването завърши преди месеци, а тогава към този момент бе изпратена същата информация. Наричам го интензивно мероприятие на Бойко Рашков, тъй като ДАНС се усещаха доста неловко. Това съобщи в ефира на NOVA зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Той дефинира лъжата " Барселонагейт " като сериозна загуба на политическа сила и време. " Ако има пране на пари, испанската полиция нямаше да приключи следствието. В голямата си част са вестникарски изявления и доноси на Елена Йончева ", счита Биков.

И добавя, че до момента в който властта назовава ГЕРБ мафия, няма по какъв начин да има разговор за промени в Конституцията. " Когато назовават ГЕРБ ОПГ, назовават по този начин и всичките ни 600 000 гласоподаватели. Управляващите имат изгода политическият разговор да бъде възобновен. Това ще се случи когато ни потърсят по културен и учтив метод ", изясни той.

Биков позволи, че може би е било неточност Бобокови да бъдат изправяни пред прокуратурата. " Никога не съм виждал среща сред Борисов и Пеевски, митологията се преплита с действителната обстановка. Всички остарели играчи на Прехода ще си върнат позициите. Управлението е задоволително феодализирано, с цел да сътвори опция за влизане в политиката на предприемачи ", уточни зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

За него рецензиите на Радев и Борисов към властта значи, че тя не се оправя. Той разкри, че жителите са разтревожени от " повърхностното мислене " на Петков. По думите му изявлението на премиера за участието в Шенген е сериозен политически гаф. " За един месец направи толкоз пакости във външнополитически проект, че не знам какъв брой време ще би трябвало, с цел да се оправят ", акцентира Биков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР