Получаването на руски паспорт според законопроекта е оправдано, ако е

...
Получаването на руски паспорт според законопроекта е оправдано, ако е
Коментари Харесай

В Украйна обявиха наказателна отговорност до 15 години затвор за получаване на руски паспорт

Получаването на съветски паспорт съгласно законопроекта е целесъобразно, в случай че е належащо за връщане през Русия и трети страни в Украйна.

Правителството на Украйна утвърди план на закон за наказателната отговорност за приемане на съветско поданство. Това заяви вицепремиерът, министър за реинтеграцията на неконтролираните територии на Украйна Ирина Верещук, оповестява Strana.ua.

„ За страдание интернационалното право не съдържа съответни правила за противопоставяне на противозаконната съветска паспортизация на територията на Украйна. Затова би трябвало да отговорим със усилване на наказателното законодателство “, сподели тя.

Законопроектът вкарва наказателна отговорност за:

- за приемане на съветски паспорт от държавни чиновници - от 10 до 15 години;

- за принуждаване на жители на Украйна да получат съветски паспорт - от 8 до 12 години;

- за основаване на условия, при които неполучаването на съветски паспорт ще понижи правата на украинския жител или по различен метод ще го сложи в неподходящо състояние - от 8 до 12 години;

- за агитация на съветско поданство - от 5 до 8 години.

В подготовката на законопроекта са взели участие експерти от Генералната прокуратура, Службата за сигурност на Украйна, както и правозащитници и национални депутати. Сега документът се приготвя за внасяне във Върховната Рада.

Получаването на съветски паспорт съгласно законопроекта е целесъобразно единствено в случай че е належащо за връщане през Русия и трети страни в Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР