Получавали ли сте снимка с нарушение при шофиране скоро?Малко известен

...
Получавали ли сте снимка с нарушение при шофиране скоро?Малко известен
Коментари Харесай

Снимките от КАТ за нарушения премахнати заради любовница

Получавали ли сте фотография с нарушаване при шофиране скоро?

Малко прочут е фактът, че към този момент няма фотоси, които ви вършат по време на шофиране и по-конкретно - при превишена скорост. Камерите регистрират нарушаването ви, само че даже и да поискате да ви го пресъздават, няма по какъв начин да стане. Любовница е повода това предписание да отпадне.

Преди известно време станал огромен гаф - извършител, карал с превишена скорост, камера на пътя го снимала, а по-късно протоколът дошъл на адресната му регистрация. Но, дружно със фотография на нарушаването...

За зла орис документите попаднала в брачната половинка на клетника и тя с удивление видяла, че не е тя на фотографията до него, а млада кокона, за която тя имала съмнения, че му е държанка. После брачната половинка съумяла да навърже " две и две " с датата, от която е нарушаването, и схванала, че е била грозно излъгана, откакто за въпросната нелепа обстановка той бил споделил, че е в командировка със своя сътрудник и ще отсъства два дни, споделя пред Lupa.bg близък на водача, който живее в София, само че е родом от Бургас.

Тривиално, само че факт.

След куп разправии в фамилията, нещата се поизгладили малко, само че краткотрайно, защото след месец брачната половинка поискала бракоразвод. На своя ред мъжът бил твърдо решен да вземе най-малко непълен реванш от органите на реда и завел дело, което след това спечелил.

И това е повода, поради която фотосите са отпаднали като доказателство за нарушаванията, само че пък можете да сте признателни, че към този момент няма да има сходни нелепи случаи и вашата половинка да знае къде сте ходили нерегламентирано.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР