Полският президент Анджей Дуда, кметът на Истанбул Екрем Имамоглу, българският

...
Полският президент Анджей Дуда, кметът на Истанбул Екрем Имамоглу, българският
Коментари Харесай

Полският президент Анджей Дуда и други общественици обявиха, че са с коронавирус

Полският президент Анджей Дуда, кметът на Истанбул Екрем Имамоглу, българският евродепутат от Движение за права и свободи Искра Михайлова са единствено неколцина от публичните персони, които оповестиха, че са инфектирани с ковид през последното денонощие.

Искра Михайлова оповестява, че е направила теста след пътешестване в Брюксел, макар че не е имала признаци. " В дните сред 16 и 23 октомври бях във фактическа самоизолация и не съм била в контакт с никого. Надявам се всичко да мине леко. Обръщам се към всички - пазете себе си и останалите, спазвайте отдалеченост, носете маски. Бъдете здрави! ", оповестява Михайлова, която бе министър на околната среда и водите в правиттелството на Пламен Орешарски. 

Всички те оповестяват, че все още са в положително положение и са се самоизолирали. Кметът на Истанбул обаче е признат в болница, защото има тресчица и висока температура.  " Прекарах нощта в болница ", декларира Имамоглу във видео, снимано в болнична стая. Той изяснява, че е бил с тресчица и нараснала температура. Екрем Имамоглу, който е конкурент на президента Реджеп Ердоган, беше определен за кмет на Истанбул в повторените след опспорване избори през юни 2019 година Оттогава сред кметството и централната власт спорадично се покачва напрежението, в това число при разногласията за ограниченията за битка с ковид, отбелязва " Ройтерс ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР