Полският премиер Доналд Туск предупреди, че Европа е в предвоенна

...
Полският премиер Доналд Туск предупреди, че Европа е в предвоенна
Коментари Харесай

Европа „не е готова за Владимир Путин, ако той победи в Украйна“, докато самолетите на НАТО се издигат

Полският министър председател Доналд Туск предизвести, че Европа е в „ предвоенна епоха “ и в случай че Украйна бъде победена от Русия, никой би трябвало да се усещат в сигурност.

Неговото обезпокоително изказване пристигна, когато изтребителите на НАТО трябваше да бъдат качени, откакто Русия предприе масирана въздушна офанзива покрай границата на Украйна с Полша, ориентирана към три електроцентрали.

„ Аз не желая да тревожа никого, само че войната към този момент не е идея от предишното ", сподели той. „ Истинска е и стартира преди повече от две години. " Г-н Туск сподели, че Владимир Путин към този момент е обвинил Украйна за джихадистката офанзива против Crocus City Hall в Москва без никакви доказателства и „ явно усеща нуждата да оправдае все по-насилствените офанзиви против цивилен цели в Украйна “.

Сериозността на неговото изказването акцентира неотложността на обстановката, като господин Туск твърди, че Европа е изправена пред опасност, несравнима след края на Втората международна война.

От изключително значение за господин Туск е обезпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР