Полският национален превозвач LOT ще стартира за първи път редовни

...
Полският национален превозвач LOT ще стартира за първи път редовни
Коментари Харесай

Полските авиолинии стартират редовни полети до Варна и Бургас

Полският народен транспортьор LOT ще започва за първи път постоянни линии до черноморските български летища Варна и Бургас тази седмица. Всеки ден ще има полети от Варшава, а също така няколко пъти седмично ще кацат и самолети от по-малките полски градове Катовице, Жешув, Познан и Вроцлав.

Освен това постоянни полети от Бургас до Варшава и  Катовице ще се организират от нискотарифния транспортьор WizzAir, а другата огромна компания в сектора Ryanair ще лети от Бургас до Гданск, Катовице, Краков и Варшава.

Към момента на ден на летищата Бургас и Варна кацат по 10-20 полета, като до неотдавна традицията беше съвсем всички те да са краткотрайни чартъри, до момента в който в този момент броят на постоянните линии до българското Черноморие дава отговор на  близо 50% от кацащите самолети.

През предишния летен сезон жителите от Полша бяха на 5 място измежду най-многобройните туристи в България, като в летните месеци 270 хиляди от тях посетиха страната ни, демонстрират данните на Национален статистически институт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР