Полският национал и MVP на Световното първенство Бартош Курек стана

...
Полският национал и MVP на Световното първенство Бартош Курек стана
Коментари Харесай

Най-добрият волейболист в света стана съотборник на Виктор Йосифов

Полският национал и MVP на Световното състезание Бартош Курек стана съотборник на капитана на България Виктор Йосифов. Диагоналът ще носи фланелката на Веро Волей (Монца) през сезон 2019/2020.
 L’MVP del Mondiale al Vero Volley: Bartosz Kurek vestirà la maglia di Monza Трансферът бе разгласен на клубния уебсайт и в обществените мрежи, като от управлението акцентират, че Курек ще обогати качеството на състава и е подготвен да даде всичко от себе си. Преговорите са траяли много време, само че в последна сметка за завършили позитивно и за двете страни.

Миналия сезон Курек започва в Сточня (Шчечин), който банкрутира през зимата, а след това водеше офанзивата в Онико (Варшава). В отбора от столицата се изявяваше и българският национал Николай Пенчев.

Монца не е първият италиански клуб в кариерата на 30-годишния волейболист - през 2013-2015 е играл в Кучине Лубе (Чивитанова). Зад гърба си има няколко тима от родината си, както и съветския Динамо (Москва), и турския Зираатбанк (Турция).
Monza: Kurek ha trovato squadra. Schiaccerà al Vero Volley https://t.co/I3Q34WAkKt leggilo su https://t.co/VcBPGLNNCB pic.twitter.com/0t77kJ6ZnC
— Volleyball.it (@Volleyball_it) June 13, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР