Полският министър-председател Беата Шидло заяви, че няма да промени позицията

...
Полският министър-председател Беата Шидло заяви, че няма да промени позицията
Коментари Харесай

Полша няма да промени позициите си по директивите за изпратените работници

Полският министър-председател Беата Шидло съобщи, че няма да промени позицията си по отношение на директивите на Европейски Съюз за „ изпратените служащи “, съобщи Reuters.
„ Няма да променим позициите си. Ще пазиме позициите си до дъно, тъй като това е позиция, която служи в полза на полските служащи “, съобщи Шидло.
В момента тематиката за „ изпратените служащи “ е в основата на обиколката на френския президент Еманюел Макрон из Източна Европа.
По-рано Макрон съобщи, че Европейски Съюз рискува разединение, в случай че не реформира противоречивото предписание, позволяващо на фирмите да изпращат краткотрайни служащи от страните членки с по-ниски заплати в по-богати народи без заплащането на тяхната обществена прехрана на място, съобщи AFP.
„ Някои политически и бизнес кръгове желаят да употребяват средствата на Европейски Съюз, до момента в който в това време развиват система на обществен и фискален дъмпинг “, съобщи Макрон по време на своето посещаване в Букурещ, съобщи Фокус.
„ Това ще докара до разпад на Европейски Съюз, в случай че няма съглашения за промени по време на срещата на високо ниво в Брюксел през октомври “, добави френският президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР