Полският LNG терминален оператор, Polskie LNG, заяви, че е достигнал

...
Полският LNG терминален оператор, Polskie LNG, заяви, че е достигнал
Коментари Харесай

Полският терминал за втечнен природен газ зарежда 5000-ата цистерна


Полският LNG терминален оператор, Polskie LNG, съобщи, че е достигнал значим репер в работата на оборудването „ Президент Лех Качински “ в Świnoujście.

Компанията означи в малко изказване посредством своите канали в обществените медии, че е заредила 5000-тата цистерна за полутечен природен газ от началото на употребата на оборудването.

Първият ISO резервоар /стандартизиран резервоар за интермодален транспорт/ е бил зареден в оборудването през септември предходната година, което бележи началото на употребата на претоварващата апаратура за полутечен природен газ за железопътни цистерни и ISO контейнери. Компанията съобщи, че 5000 товарни камиона за полутечен природен газ се равняват на 200 000 кубически метра охладено гориво.

Polskie LNG е в развой на разширение на интервенциите в оборудването посредством три основни проекта; построяването на третия контейнер за предпазване на полутечен природен газ, доставка на спомагателни софтуерни съоръжения, увеличаващи потенциала за регазификация до 7,5 милиарда кубически метра годишно, както и претоварващата апаратура за полутечен природен газ дружно с железопътното трасе. Полският терминал за полутечен природен газ в Świnoujście е водещият план на страната за диверсификация на доставките на газ и понижаване на зависимостта от вноса по тръбопроводи от Русия. Полската нефтена и газова компания (PGNiG) дава отговор за всички доставки на полутечен природен газ, идващи до терминала за импорт, ръководен от подразделението на Polskie LNG - Polskie LNG.

lngworldnews.com

Преводът е оповестен в Бюлетина на Центаръ за проучване на Балкански и черноморски район

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР