Полският Хемик (Полице) надделя драматично с 3:2 над Марица (Пловдив)

...
Полският Хемик (Полице) надделя драматично с 3:2 над Марица (Пловдив)
Коментари Харесай

Страши Симеонова: Марица показа истинското си лице

Полският Хемик (Полице) надви трагично с 3:2 над Марица (Пловдив) във волейболната Шампионска лига за дами, а едно име блестеше в състава на гостите. Това е българската националка Страшимира Симеонова, която не спести похвали за маричанки.

" Насладих се да играя пред такава българска аудитория, даже с националния тим не сме играли пред такива почитатели. Мисля, че Марица сподели същинското си равнище и игра. Това, което демонстрираха в Полша не беше това, което могат. Играха на доста високо равнище, почтено за мачове от Шампионската лига ", съобщи Филипова пред DIEMA SPORT.

" Марица ни затрудни на посрещане и това несъмнено ни сътвори компликации, тъй като нашата игра се гради върху повече комбинации и игра в центъра. Бяхме принудени да играем с високи топки по краищата и това не беше нашата игра. Трябваше да измъкнем гейма точка по точка ".

" След мачовете с Красноярск и тук и в Русия, съм уверена, че не е инцидентно представянето им на такова високо равнище ", показа още Филипова и разкри какво следва с екипа на Хемик в идващите седмици.

" Колкото до Хемик, имаме доста мачове в полското състезание и имаме всяка седмица по три мача. За нас най-важното е да изиграем на високо равнище идващия си мач в Шампионската лига, с цел да нямаме срив, както беше през днешния ден ", приключи Страши Симеонова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР