Полският евродепутат Роберт Бедрон е спасил снощи мъж и двегодишния

...
Полският евродепутат Роберт Бедрон е спасил снощи мъж и двегодишния
Коментари Харесай

Политик за пример: Депутат се хвърли в огъня, за да спаси баща с дете

Полският евродепутат Роберт Бедрон е избавил нощес мъж и двегодишния му наследник от пламнал автомобил, оповестиха противопожарните служби в село Регут край Варшава, съобщи.

"Той е извадил водача и неговия двегодишен наследник от горящата кола и ги настанил в своя "Фолксваген ". Като същински пожарникар той се е хвърлил към горящата кола с пожарогасител ", написаха във "Фейсбук " от локалния Доброволен противопожарен отряд, които разгласиха и фотография с политика.

В текста е маркирано, че Бедрон е похвалил пристигналите пожарникари за бързата им реакция.

Спасените мъж и дете не са получили пострадвания. Автомобилът им е бил обзет от пламъци след конфликт с камион в региона на село Табор. Причините за злополуката се проверяват.

Тази заран Роберт Бедрон сподели, че това не е било мъжество и че в сходна обстановка "всеки има законното и морално обвързване да реагира ".

Пред полската организация ПАП той прикани ръководещите да създадат по-безопасни пътищата в Полша.
Бедрон е ляв политик. Стана прочут с това, че е първият очевиден педераст, спечелил място в Народното събрание на Полша през 2011 година, както и с мандата си на кмет на северния град Слупск, припомниха организациите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР