Полският авиопревозвач LOT планира да пусне директни ежедневни полети, свързващи

...
Полският авиопревозвач LOT планира да пусне директни ежедневни полети, свързващи
Коментари Харесай

Полска авиокомпания пуска ежедневни полети от Будапеща до София

Полският авиопревозвач LOT възнамерява да пусне директни ежедневни полети, свързващи Будапеща с Белград, София и Букурещ през март 2020 година, заяви летището на унгарската столица.

"На 30 март следващата година LOT ще пусне шест нови дестинации, измежду които София, Прага, Белград, Щутгарт, Букурещ и Брюксел, като по този метод ще реализира 12 маршрута от Будапеща ", обявиха от LOT. Компанията възнамерява също по този начин да има пряк полет, свързващ Будапеща със Сеул, Южна Корея от 22 септември 2019 година

"Сигурен съм, че нашите услуги ще отговорят на упованията както на унгарците, по този начин и на корейците, както и на пасажери от целия район на Централна и Източна Европа. Туристическият и бизнес капацитетът сред Будапеща и Сеул е голям - годишният пътнически трафик по този маршрут доближава 70 000 и броят на пасажерите, пътуващи годишно сред района на Централна и Източна Европа и Сеул, надвишава 750 000 души ", акцентира изпълнителният шеф на LOT Рафал Милчарски.

Като част от новия график, LOT също ще понижи честотата на нюйоркската услуга от четири полета на седмица до три и ще направи услугата до Чикаго сезонна за лятото, а не през цялата година. "Търсенето на полети до и от Съединени американски щати е мощно сезонно, което доста въздейства на рентабилността на полетите ", уточни Милчарски. По думите му новите европейски направления ще спомогнат за увеличение на търсенето на американските направления.

LOT Polish Airlines възнамерява да базира три районни самолета Embraer E-Jet в Будапеща, които да извършват новите полети и ще наеме 60 водачи и 150 стюардеси. Флотът на превозвача в Будапеща ще включва четири самолета на къси дистанции и един Boeing 787 Dreamliner.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР