Полски учени установиха, че жените с големи бюстове по-зле понасят

...
Полски учени установиха, че жените с големи бюстове по-зле понасят
Коментари Харесай

Жените с големи гърди по-лошо понасят настинките

Полски учени откриха, че дамите с огромни бюстове по-зле понасят настинките от останалите, поради по-високите равнища на хормона лептин, написа в. „ Сън “.

От направените изследвания станало видно, че дамите с размер на сутиена F страдат от простудни болести приблизително 8,3 дни. А дамите с чашки АА имат респираторни инфекции единствено 3,8 дни, което е два пъти по-малко. Учените допускат, че мазнините, насъбрани в едрите гърди, пречат на имунната система да се бори с възпалителните процеси.

Лептинът се създава от мастните кафези и неговите равнища са тясно свързани с % мазнини в човешкия организъм. Той управлява апетита и алармира на мозъка по кое време би трябвало да спрем да се храним. Той също оповестява на централната нервна система какъв брой сила е употребявана денем.
 ThinkStock/Getty Images
В изследването, оповестено в сп. „ Архиви на половото държание “ са взели присъединяване над 400 дами. Те трябвало да отговорят на въпроса какъв брой постоянно са страдали от простудни болести през последните три години. По време на проучването било открито също, че дамите с огромни бюстове 56 пъти по-често прибягват до цялостен курс на лекуване с антибиотици по време на настинките.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР