Полски работник разказва за експлоатацията в кланицата, която е в

...
Полски работник разказва за експлоатацията в кланицата, която е в
Коментари Харесай

Максимална експлоатация: истинската цена за любовта на Германия към месото

Полски служащ споделя за употребата в кланицата, която е в епицентъра на най-новото разпространяване на ковид в Германия. Търсенето на на ниска цена месо подхранва просвета на краткотрайни контракти и занемаряване на разпоредбите.

Седемте години, прекарани на поточната линия в най-голямата касапница в Германия, са оставили своя отпечатък върху Лукаш Ковалски: разширени вени, болки в гърба, сковани ръце от непрекъснатия мраз.

" Машините в никакъв случай не стопират. Залата е шумна и студена ", споделя 37-годишният мъж, съгласил се да приказва, при изискване да не се разкрива самоличността му.

Той нормално идва на работа в 3 ч. сутринта, само че в този момент машините не работят в завода " Реда-Виденбрюк ", ръководен от фамилната компания " Тьонис ", откакто се откри, че над 1550 служащи са инфектирани с новия ковид.

Полският служащ е един от хилядите, сложени под карантина, дружно със брачната половинка си и щерка си, откакто и тримата са дали позитивна проба. Съпругата му и детето му демонстрират признаци. Ковалски е просто отпаднал и отчаян.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР