Полската волейболна федерация (PZPS) планира лагери и контроли за мъжкия

...
Полската волейболна федерация (PZPS) планира лагери и контроли за мъжкия
Коментари Харесай

Полша планира лагери и контроли за националните отбори въпреки коронавируса

Полската волейболна федерация (PZPS) възнамерява лагери и контроли за мъжкия и женския си народен тим. За провеждането на другарските срещи обаче е нужно " Дружина " да играе с тимове от прилежащи страни, които биха могли да пътуват с рейс. Центърът на " червено-белите " Карол Клос пък предлага Полша да се изправи против Б тима и срещите да се излъчват по малкия екран.
 Вилфредо Леон пред Левски: Избягах от Куба, с цел да преследва фантазиите си (видео)
Бившият президент на федерацията Мирослав Пшепелски пък има концепция отборите да играят против обединенията на Русия при разменени гостувания. Първо мъжките тимове да играят един против различен в Гданск, а женските тимове - в Калининград. Следващата седмица волейболистките на " Сборная " да гостуват в Полша, а поляците да пътуват за Русия.
 Мемориал " Хуберт Вагнер " 2020 под въпрос
Планира се да има и лагери, които да стартират при започване на юни - дамите в Шчирк, а мъжете в Спала. Предстои всичко да бъде в съгласие със състезателите и състезателките. " Ще попитам състезателите си дали и по какъв начин желаят да упражняват, имат ли предпочитание за контроли. Няма по какъв начин да реша всичко вместо тях ", съобщи пък селекционерът на мъжете Витал Хейнен.  Волейболът в Полша започва през септември
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР