Полската тенисистка Магда Линет каза, че е на добър път,

...
Полската тенисистка Магда Линет каза, че е на добър път,
Коментари Харесай

Магда Линет: Достигането ми до полуфиналите в Мелбърн е награда за години саможертви

Полската тенисистка Магда Линет сподели, че е на " добър път ", макар че загуби с 6:7(1), 2:6 от Арина Сабаленка на полуфиналите на Откритото състезание на Австралия и добави, че достигането й до тази фаза в " Мелбърн Парк " е премия за години саможертви.

Тя игра в първия си полуфинал от Големия шлем, откакто завоюва с 6:3, 7:5 на четвъртфиналите над някогашната номер 1 в света Каролина Плишкова.

На въпрос какво би трансформирала в представянето си при провалянето, 30-годишната Линете сподели: " Не доста ".

" Наистина, това е като една точка тук и там. Това е, което в действителност към този момент говорихме с моя треньор, че е толкоз хубаво, че в действителност си казахме: " Може би в този миг можех да направя това малко по-различно ". Това значи, че в действителност сме на добър път, като че ли имаме в действителност добра база за това, което ще върша на корта. Това е мястото, на което желая да бъда като тенисистка. Наистина сме щастливи, че работи и това е просто началото ", добави полякинята.

" Това е една премия за цялата упорита работа, която свършихме, за всички жертви през всичките тези години в тениса, толкоз доста шампионати от Големия шлем ", сподели още Линет.

Сабаленка ще се изправи против шампионката от " Уимбълдън " Елена Рибакина на финала в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР