Полската компания Контрактус ще внесе в България мляко и месо

...
Полската компания Контрактус ще внесе в България мляко и месо
Коментари Харесай

България ще внесе от Полша месо и мляко за 10 млн. евро

Полската компания " Контрактус " ще внесе в България мляко и месо за 10 млн. евро по контракт с българската " Си Комершъл ". Българският производител на пчелен мед " Йот Ги Вал " пък си е обезпечил контракт за експорт на продукцията си в Полша за над 5 млн. евро и рамково съглашение за 20 млн. евро за идващите 4 година

Това са част от резултатите на българо-полския бизнес конгрес, извършен във Варшава в границите на формалното посещаване на българския държавен глава Румен Радев в Полша. В него са взели участие над 200 компании от двете страни, заяви пресцентърът на Министерството на стопанската система.
На форума цех " Септември " е сключил контракт с полската група ЗУЕ за продажба и ремонт на 40 товарни вагона. " Балкантел " и полската компания " Мера ". са подписали контракт за взаимно присъединяване в състезанието за построяването на билетната система на София, се споделя в известието.

За предходната година износът на България за Полша възлиза на 585 млн. евро, а двустранният стокообмен надвишава 1.6 милиарда евро, сочат данните на ведомството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР