Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я

...
Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я
Коментари Харесай

Секс скандал с полякиня и масажист в Обзор

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал полово.

Случаят е станал в Обзор, а за него заяви в четвъртък една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която пострадалата се обърнала.

Когато декларирала за нападението в самия хотел, никой не желал да ѝ помогне, полицията също омаловажила случая, предава "Монитор ".

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба похищението е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела масаж. Както твърди жертвата, в един миг по време на масажа масажистът я насилил полово.

По съвет на приятеля си дамата, показана с инициала В. разказала за станалото на личния състав на хотела, само че мениджърът на обекта не ѝ повярвал. Полякинята повикала полиция. Служителите на Министерство на вътрешните работи обаче не знаели британски. С помощта на хора от хотела съумяла някак си да се разбере с служителите на реда.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, само че след това съумяла да ги убеди и дамата била откарана за гинекологичен обзор в болница. Там дежурният доктор отказал да даде подробна информация за прегледа, като декларирал, че ще даде резултатите от проучването на служителите на реда.

На идващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за здравно освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището ѝ е зачервено, само че отказал да се занимава с ДНК проби и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова проучване на частно. Оттам дамата още веднъж отишла в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, където ѝ споделили, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет казусът е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за взимане на проби за проучване на биологичен материал, в този момент се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е формирано досъдебно произвеждане, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на дамата и в идващите процесуални дейности в този случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР