Полска компания изобрети механизъм, който защитава брандовете онлайн. На фона

...
Полска компания изобрети механизъм, който защитава брандовете онлайн. На фона
Коментари Харесай

Нов механизъм защитава брандовете онлайн

Полска компания изобрети механизъм, който пази марките онлайн. На фона на възходящите провокации за сигурността на марките в цифровата среда, механизмът оказва помощ на марките и рекламодателите да заобикалят позиционирането на рекламите си до неуместно наличие или в рискова онлайн среда. Такива могат да бъдат наличие с крайни политически гледни точки, подправени вести, принуждение, произшествия, или полово наличие, а в допълнение би трябвало да се внимава с увеличаващите се хакерски практики, обири на идентичност и фишинг измамите онлайн.

Защитата става още по-сложна, поради това, че целевата публика на марките варира необятно, а това изисква всеки бранд да води неповторима политика за сигурност. Ето за какво RTB House – полска компания за актуален ретаргетинг, основан на технологията надълбоко учене – приспособява многослоевите си механизми за сигурност на марката, тъй че да се съгласуват с политиките на всеки бранд.

„ Ние сме водещият разработчик на технология, основана на обработката на естествените езици, която се заема с решаването на алтернативата за бранд сигурността. Нашето решение е повратно събитие, което ще промени разпоредбите на играта “, споделя Каталин Емилиан – управител на компанията за Румъния и България. „ Сега имаме способността да разбираме неструктурирани данни и да проучваме наличието на уеб страниците, преди да нареждаме реклами на тях. Освен това, предлагаме и композиция от непробиваеми ограничения за сигурност, в това число блокирането на обидно наличие, които да предотвратяват позиционирането на реклами в небезопасна среда “.

Какво съставлява механизмът

В основата на платформата за бранд сигурност, е технологията за обработка на естествени езици, която проучва уеб наличие в действително време.

Платформата за бранд сигурност може да преглежда десетки хиляди интернет публикации и уеб страници всеки ден, и в същото време подсигурява сигурността на марката в действително време в огромна част от интернет пространството.

Основната технология, развита от RTB House, е профилният пласт на марката. Той предотвратява позиционирането на реклами до наличие, което въпреки и да не е обидно като цяло, може да има отрицателни последици от позиция на рекламодателските политики за бранд сигурност.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР