Полша записа третия си пореден успех в срещите от груповата

...
Полша записа третия си пореден успех в срещите от груповата
Коментари Харесай

Криховяк и Пьонтек оставиха Полша на върха, Словения вече без шансове за второто място

Полша записа третия си следващ триумф в срещите от груповата фаза на квалификациите за Европейското състезание по футбол следващата година.

В предпоследния си конфликт от този стадий на шампионата поляците завоюваха гостуването си на Израел с 2:1.

Точни за спечелилите бяха и най-хубавите футболисти на терена в мача - Криховяк и Пьонтек. За домакините се разписа Мунас Дабур.
 Снимка 453138
Източник:

Благодарение на следващите си три добавени към актива точки, Полша към този момент разполага с актив от 22 - с три повече от втория отбор в подреждането Австрия. В последната си среща поляците са домакини на Словения. Този тим пък остава под номер 3 в класирането и към този момент и на процедура няма късмет за втората позиция, защото има 14 точки - с цели 5 по-малко от Австрия.

Австрийците довечера победиха вкъщи Северна Македония с 2:1, като водеха в мача от самото начало и позволиха попадението във вратата си едвам в третата минута на даденото от съдията продължение.

Иначе поляците откриха след едвам 4 минути игра посредством Криховяк и единствено неналичието на шанс им попречи да удвоят превъзходството си още преди паузата.

Девет минути след подновяването на играта обаче Пьонтек вкара за 0:2 и на процедура направи мача безпределно сложен за домакините.
 Снимка 453139
Източник:

Те въпреки всичко не стопираха да нападат и вследствие на това се добраха до почетен гол на Дабур, маркиран от него две минути преди приключването на постоянното време.

Израел остава на четвъртото място във краткотрайното класиране. В последния си мач от конкуренцията в групите съставът гостува на Северна Македония.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР