Полша стартира чартърната програма Полет към дома и за граждани

...
Полша стартира чартърната програма Полет към дома и за граждани
Коментари Харесай

Полша стартира Полет към дома и за граждани на държави-членки на ЕС

Полша започва чартърната стратегия " Полет към дома " и за жители на държави-членки на Европейски Съюз, оповестяват от Външно министерство.
Министерството на външните работи на Полша осведоми, че в дух на взаимност програмата " Полет към дома " ще бъде отворена и за жители на държавите-членки на Европейски Съюз. Програмата включва чартърни полети, изпълнявани от самолетната компания ЛОТ, посредством които и жителите на държавите-членки на Европейски Съюз ще могат да се придвижват от и до Варшава.
Резервации за чартърни полети на ЛОТ по тази стратегия следва да се вършат посредством полските посолства и консулства по места. Преди идването си във Варшава с такива полети жителите на държавите-членки на Европейски Съюз е належащо да имат проведен превоз до своите страни по-късно.
Полетите на ЛОТ по тази стратегия са посочени на уеб страницата https://m.lot.com/pl/pl/lot-do-domu, който се обновява непрестанно.
Със съдействието на посолството ни в Полша през днешния ден, 20 март,  на борда на под наем полет на самолетната компания ЛОТ по линията Варшава-София-Варшава ще бъдат качени против възнаграждение български жители , които желаят да се завърнат в България. За задачата е належащо същите да се записват посредством посолството ни във Варшава. Очаква се самолетът за София да излети в 16:40 локално време.
Посолството ни в Полша е направило нужната организация за улеснение завръщането на искащите български жители. Очаква се под наем полет до София от Варшава против възнаграждение да има и на следващия ден, 21 март.
Препоръчва се българските жители, които желаят да се възползват от него, да се свържат с посолството ни за повече информация на телефони:
Тел.: +48 22 629 40 71; +48 22 629 40 72, за незабавни случаи в извънработно време: + 48 668 668 813.
Актуална информация за разпространяването на ковид у нас и по света
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР