Полша ще предостави на Украйна 14 танка Леопард 2 през

...
Полша ще предостави на Украйна 14 танка Леопард 2 през
Коментари Харесай

Полша изпраща 14 танка Леопард 2 на Украйна през март

Полша ще даде на Украйна 14 танка " Леопард 2 " през " идващите две до три седмици " , откакто украинските бойци Това разгласи полското министерство на външните работи, представено от " Киев индипендънт ".

Говорителят на ведомството Лукаш Ясина съобщи, че към момента е нужен прогрес в постигането на консенсус сред страните от НАТО макар за даването на изтребители на Украйна.

" Точно както беше с танковете, ние се надяваме, че тази коалиция ще е задоволително огромна, с цел да поддържа украинците от ден на ден и повече. Изтребителите са от огромна изгода в украинската война ", означи Ясина и добави, че той самият е оптимист.

" Но ние сме член на НАТО и желаеме да реализираме единодушие по всички сходни въпроси, с цел да участваме в това дружно, тъй като Алиансът е по-силен, когато сме дружно " , безапелационен бе представителят.

Миналия месец считани за едни от най-хубавите в арсенала на Запада, като загърби опасенията по отношение на доставянето на тежко въоръжение, което Киев смята за решаващо за успеха против Русия. и на други страни да изпратят своите бронирани машини немско произвеждане на Киев. От своя страна Москва счита този ход за рискова провокация.
 Първите немски танкове Леопард ще дойдат в Украйна доста скоро
Първите немски танкове Леопард ще дойдат в Украйна доста скоро

Шолц предизвести съдружниците да чакат дълга война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР